LEDERCOACHING

Det kan betale sig at fokusere på ledelse som disciplin.

Din ledelse influerer på, hvordan dine medarbejdere performer og trives. Det kan derfor være nyttigt, at du som leder har et rum, hvor du har lejlighed til at vende dine tanker om din ledelse, dine resultater som leder og din trivsel som leder. I et coachingforløb kan du gå i dybden med dine ønsker for og dine udfordringer med ledelse. Vi vender svære situationer, dilemmaer og problemstillinger, og vi undersøger dine styrker og dine værdier og finder frem til, hvordan du bedst muligt praktiserer ledelse, så det bringer din virksomhed derhen, hvor den gerne skal.

Et ledelsescoachingforløb kan også bruges til at gøre sig overvejelser af karrieremæssig karakter. Måske har du brug for hjælp til at blive mere afklaret omkring, hvad du vil på både kortere og længere sigt. Og måske har du brug for hjælp til at finde frem til, hvordan du bedst bevæger dig i den retning, du gerne vil.

Skulle du føle dig stresset som leder, lader vi dele af coachingforløbet fokusere på, at du genfinder trivslen i dit arbejdsliv.

Luk menu