TERAPI

Når livet er svært…

For de fleste af os er der i livet tider, hvor det er ganske udfordrende at være menneske. Der kan også være tider, hvor det er umådelig svært.

Som psykolog kan jeg tilbyde at forsøge at hjælpe dig i tider som disse.

Der kan være udfordrende perioder, hvor du egentlig står rimeligt på dine fødder, men hvor du har brug for en psykolog som sparringspartner til at drøfte det, der sker. Måske har du brug for hjælp til at forstå, hvorfor du har det, som du har det og til at træffe beslutning om, hvad du skal gøre.

Livet kan dog også byde på tider, hvor du har det rigtig svært – hvor det kan være vanskeligt at se, hvordan livet skal kunne blive lettere, og du skal kunne få det bedre. Også i disse tider kan psykologsamtaler være en hjælp til at komme på fode igen. I disse tilfælde har du måske i første omgang brug for hjælp til at få hverdagen til at hænge sammen igen. Dernæst har du måske et ønske om at forstå, hvorfor det gik, som det gjorde, således at du en anden gang bedst muligt kan forebygge, at livet glider ud af kurs igen.

Nedenfor er nævnt eksempler på områder, jeg arbejder med. Kontakt mig gerne, hvis du er interesseret i et samtaleforløb, men ikke helt synes, at din problematik falder inden for de nævnte områder.

Arbejdsmæssigt

· Stress og belastning
· Udbrændthed
· Krisereaktioner efter chokerende hændelser
· Omstrukturering i organisationen
· Mobning
· Konflikter
· Samarbejdsvanskeligheder
· Karriereovervejelser
· Afskedigelse
· Coaching af ledere

Privat

· Stress og belastning
· Angst og fobi
· Depression
· Nedtrykthed eller manglendelivsglæde
· Krisereaktioner efter chokerende hændelser
· Sorg
· Lavt selvværd
· Balancen mellem privat- og arbejdsliv
· Skilsmisse
· Udfordringer i parforholdet
· Vanskeligheder med relationen til andre
· Eksistentielle overvejelser
· Fysisk sygdom
Luk menu